Poziom bezpieczeństwa, który wybierzesz dla witryny, często ma bezpośredni wpływ na wydajność witryny. Oto poszczególne konsekwencje dla każdego poziomu. Niektóre zabezpieczenia mogą zostać nadpisane lub zmienione poprzez zmianę Twoich ustawień bezpieczeństwa.
Witryny mogą w pełni nie funkcjonować. Lecz otrzymujesz świetne bezpieczeństwo.
Many website features are disabled. Many websites won't work or will display poorly, but your identity is protected from all but the most aggressive adversaries.
Kiedy Używać: Używaj, gdy obawiasz się, że nieprzyjaciel odkryje Twoją tożsamość oraz, gdy monitoruje i cenzuruje Twoją aktywność.
Ochrona Przed Linkami Uniwersalnymi: Tak (linki pochodzące z witryn nie mogą otwierać innych aplikacji na urządzeniu)
Blokowanie Wyskakujących Reklam i Powiadomień: Tak
Działa całkiem dobrze. Twoja tożsamość jest w większości chroniona.
Some website features are disabled.
Kiedy Używać: Używaj, gdy musisz unikać cenzury oraz uniemożliwić komuś monitorowanie twojej aktywności, ale jesteś mniej zaniepokojony wyciekiem Twojej tożsamości.
Ochrona Przed Linkami Uniwersalnymi: Tak
Blokowanie Wyskakujących Reklam i Powiadomień: Tak
Bułka z masłem. Chociaż może to być niebezpiecznie.
Most website features are allowed.
Kiedy Używać: Używaj, gdy masz obawy, że twoja aktywność jest rejestrowana, lecz akceptujesz, że jej część może być monitorowana.
Ochrona Przed Linkami Uniwersalnymi: Tak
Blokowanie Wyskakujących Reklam i Powiadomień: Tak